Valley Etain 17-1 m/finne Maximize

Valley Etain 17-1 m/finne

Valley Etain er et af de nyeste design, Etain er en sand allround kajak, til tur, åbent vand og leg.

Flere detaljer

1 stk på lager

Valleys nye Etain modeller bevæger sig lidt væk fra det traditionelle fiskeformsskrog  over i en mere moderne"swede" format. Kajakker med "swede" form, giver lidt mere bevægelsesfrihed hvor du sætter din pagaj i vandet, samtidig med at du bevarer en høj grad af stabilitet og manøvreevne.

Bundformen giver også et lidt bedre glid og du vil ofte opleve at du fanger bølgerne let ved surf.

Etain er standardudstyret med 4 luger, hvoraf en er lige foran cockpittet for at lette adgangen på vandet. Sidstnævnte kan tages af kajakken og medbringes på land. Et godt ergonomisk cockpit og sæde giver dig en super kontakt med kajakken og den høje komfort gør det ubesværet at sidde i kajakken en hel dag.

Etain er forsynet med låsebeslag (kan også bruges som ankerpunkt ved bugsering) der gør det let at låse kajakken fast til tagbagagebærer, husmur o. lign.

Etains egenskaber kan kort beskrives som:
  • ekspeditionsegnet båddesign
  • fantastisk at håndtere på åbent vand/bølger
  • højt komfortniveau til en hel dags roning
  • perfekt balance mellem hastighed, retningsstabilitet og manøvreringsevne

Etain 17-1:

Længde 521 cm. Bredde 53 cm. Dybde 30,5 cm. Vægt ca. 22 kg. Kan bestilles i kulfiber/carbon version mod en merpris på kr. 5.000,- (2015 priser)

Kajakker, surfski, kanoer, trailere, pagajer over 220 cm og lign. produkter der ikke kan sendes med almindelig pakkepost, er IKKE omfattet af vores "fri fragt mulighed" og derfor skal du bestille evt. levering af denne type produkter særskilt. Ved at følge dette link kan du se hvad det koster at få leveret denne type produkter, og også foretage bestilling af fragt. Bemærk vi kan ikke levere til ikke brofaste øer. Levering af denne type produkter til udlandet kan alene ske efter en konkret beregning af fragtomkostningen.


Skriv din anmeldelse

Valley Etain 17-1 m/finne

Valley Etain 17-1 m/finne

Valley Etain er et af de nyeste design, Etain er en sand allround kajak, til tur, åbent vand og leg.

Skriv din anmeldelse