Valley Anas Acuta - keyholecockpit, m/finne Maximize

Valley Anas Acuta - keyholecockpit, m/finne

Klassisk og elegant kajak med traditionelle grøndlandske linier. Designet er baseret på opmålingen af en original østgrønlandsk kajak

Flere detaljer

1 stk på lager

22,945.75 DKK

Reduceret pris

-15%

26,995.00 DKK

Tilføj til min ønskeliste

Klassisk og elegant kajak med traditionelle grøndlandske linier.

Designet er baseret på opmålingen af en original østgrønlandsk kajak, kun tilpasset de større europæiske roere ved at gøre den lidt længere og højere i dækket.

Valley sendte den første Anas Acuta på markedet i 1972, og med sine fantastiske egenskaber og smukke linier er den stadig populær. Det markante kølspring og knækspandt gør Anas Acuta meget manøvredygtig, og den reagerer prompte på kantning og styretag. Bundformen giver en overraskende god både primær og sekundær stabilitet og Anas'en ligger meget sikkert og behageligt på vandet, også i store bølger. Er perfekt til rul med det lave bagdæk og den tætte kontakt. En super kajak til teknik, rul, leg, surf og for instruktøren.

Anas'en er ikke nogen ekspeditionskajak, men du kan sagtens pakke den til ture, og selvom den ikke er den hurtigste kajak på distancen, har den et godt glid i vandet og god acceleration pga. den slanke form, og er tryg, behagelig og let roet på turene. Super til både den øvede roer og begynderen, der vil have en kajak, man kan lære og udvikle sig i.

Anas Acuta er stærkt bygget i diolen glasfiber af høj kvalitet og med flot finish.

Justerbar finne. 2 store pakluger. Rund for og oval bagtil. 1 dagsluge. Polstret, justerbar rygstøtte. Dækselastikker, dæksliner og bærehåndtag. Mulighed for montering af integreret kompas. (kompas er ekstraudstyr) Passer til den lille eller mellemstore roer.

Længde 523 cm. Bredde 51 cm. Dybde 29 cm. Vægt ca. 22,5 kg.

Kan bestilles i kulfiber/kevlar for merpris på kr. 5.000,- (2015 pris)

Kajakker, surfski, kanoer, trailere, pagajer over 220 cm og lign. produkter der ikke kan sendes med almindelig pakkepost, er IKKE omfattet af vores "fri fragt mulighed" og derfor skal du bestille evt. levering af denne type produkter særskilt. Ved at følge dette link kan du se hvad det koster at få leveret denne type produkter, og også foretage bestilling af fragt. Bemærk vi kan ikke levere til ikke brofaste øer. Levering af denne type produkter til udlandet kan alene ske efter en konkret beregning af fragtomkostningen.

BEMÆRK. På billedet er kajakken vist med det gamle oceancockpit.

Skriv din anmeldelse

Valley Anas Acuta - keyholecockpit, m/finne

Valley Anas Acuta - keyholecockpit, m/finne

Klassisk og elegant kajak med traditionelle grøndlandske linier. Designet er baseret på opmålingen af en original østgrønlandsk kajak

Skriv din anmeldelse