Lær at lave et kajakrul

De fleste paddelentusiaster vil på et eller andet tidspunkt blive interesseret i at lave et kajakrul. Vil du også lære at mestre den kendte “grønlændervending”, så kig nærmere på vores kursus i kajakrul.

Det ser imponerende ud og kan være forbundet med en hvis ærefrygt, at lave et kajakrul. Men teknikken kan læres af alle og det er typisk ikke ens fysiske, eller tekniske færdigheder, som forhindrer at man udvikler et effektivt kajakrul, men nærmere en mental barriere, der lige skal overvindes.

Vores kursus i kajakrul giver dig den grundlæggende teknik til at kunne foretage et vellykket kajakrul. Uerfarne roere har tendens til at bruge paddelen til at tvinge sig rundt under vandet, mens det i virkeligheden mere er kroppen, der skal bruges til at rulle kajakken, samt opnå balance.

At man har lavet et kajakrul i en svømmehal eller på stillestående vand, er heller ikke en forudsætning for, at man kan gøre det i havvand, med strøm og brændinger. På kurset lærer du at lave kajakrul under “virkelige” forhold, i omgivelser, hvor du normalt benytter din havkajak.

Et kajakrul virker måske bare som en sjov gimmick, men denne færdighed kan vise sig særdeles nyttig, når du roer i bølgefyldt farvand. Du vil opleve, at det bliver nemmere og sjovere at ro under forhold, som du før anså som en forhindring, samt at din generelle føling med kajakken bliver bedre, når du har lært at lave et vellykket kajakrul.

Vi afholder kurser i kajakrul i Århus og Kolding. Du kan se informationer om aktuelle kurser her.
For mere kontakt, ring eller skriv på:

Kajakgaarden Århus

Kajakgaarden Kolding